За хотел "Бест Бутик"

„Бест Бутик Хотел“ е един от най-добрите четиризвездни луксозни хотели в Стара Загора. Създаден е изцяло с мисълта за комфорта и пълноценна почивка на своите гости.

Бутиковите хотели пленяват със своята уникална идентичност и арт идеи. Стратегическата локация на „Бест Бутик“ го прави лесно достъпен от всички входове на Стара Загора и улеснява достъпа до всички забележителности, държавни и обществени институции в сърцето на най-добрият град за живеене в България.

„Бест Бутик “ е един от малкото хотели в Стара Загора, където чувството за уют и комфорт в стаите е пресъздадено през уникалното обзавеждане и естетична обстановка. Във всички стаи и апартаменти са налични минибар, Ай Пи телевизия с 32 инчов лед телевизор, климатик, интернет, сейф, баня с душ кабина и паник бутон и сешоар.

 

“Бест Бутик” е един от хотелите в Стара Загора, предлагащ отлични условия за тиймбилдинг, бизнес среща, или почивка. На разположение на гостите на хотела са:

 

✔  2 конференти зали, оборудвани с всичко необходимо за провеждането на едно събитие.

 

✔  Ресторант и лоби с бутикова атмосфера, като ресторантът предлага апетитни ястия, представени в гурме стил.

 

Релакс зона, където на ваше разположение са: Сауна, Ледена стая, Шоково Ведро, Кът за почивка, Фитнес, Масажно студио.

 

“Бест Бутик” е един от малкото хотели в Стара Загора съчетаващ едновременно отлична локация, множество удобства и перфектно обслужване.

хотели в Стара Загора