BBH Book

За хотел "Бест Бутик"

Бест Бутик Хотел е един от най-добрите четиризвездни луксозни хотели в Стара Загора. Създаден е изцяло с мисълта за комфорта и пълноценна почивка на своите гости.

Бутиковите хотели пленяват със своята уникална идентичност и арт идеи. Стратегическата локация на „Бест Бутик“ го прави лесно достъпен от всички входове на Стара Загора и улеснява достъпа до всички забележителности, държавни и обществени институции в сърцето на най-добрия град за живеене в България.

„Бест Бутик” е един от малкото хотели в Стара Загора, където чувството за уют и комфорт в стаите е пресъздадено през уникалното обзавеждане и естетична обстановка. Във всички стаи и апартаменти са налични минибар, IPTV с 32-инчов LED телевизор, климатик, интернет, сейф, баня с душ кабина и паник бутон и сешоар.

„Бест Бутик” е един от хотелите в Стара Загора, предлагащ отлични условия за тиймбилдинг, бизнес среща или почивка. На разположение на гостите на хотела са:

“Бест Бутик” е един от малкото хотели в Стара Загора съчетаващ едновременно отлична локация, множество удобства и перфектно обслужване.

Call Now Button