BBH Book

“БЕСТ БУТИК ХОТЕЛ” СТАРА ЗАГОРА

„Бест Бутик Хотел“ е един от най-добрите четиризвездни хотели в Стара Загора. Разположен е в сърцето на града и е лесно достъпен от всички входове на Стара Загора. Местоположението на хотела улеснява достъпа до всички забележителности, държавни и обществени институции в града.

Хотелът пленява със своята уникална идентичност и арт идеи. “Бест Бутик” е създаден изцяло с мисълта за пълноценна почивка, уют и пълен комфрот на своите гости.

Бутиковият хотел е с капацитет от 120 места и разполага с 52 стаи, 3 апартамента, VIP апартамент и VIP мезонет. Всички те, са обзаведени в елегантен стил и притежават неповторим и луксозен интериор с модерна интерпретация на класически елементи. Разполагат с мини-бар, IP TV с 32” LED HD телевизор, климатична инсталация с възможност за индивидуално коригиране на температурата, автоматична телефонна централа, безплатен безжичен интернет, високоскоростен WLAN интернет, сейф, баня с душ кабина и паник-бутон, сешоар.

“Бест Бутик” хотел предлага отлични условия за тиймбилдинг, бизнес срещи, или почивка. На разположение на гостите на хотела са: 

 • Ресторант и лоби-бар (с дискретни зони за бизнес срещи)
 • Заседателна зала с 12 места и напълно оборудвана с необходимата техника
 • Конферентна зала с 90 места (напълно оборудвана)
 • Релакс Зона (сауна, ледена стая, шоково ведро, кът за почивка, фитнес, масажно студио)
 • Подземен паркинг

“Бест Бутик” хотел е един от малкото хотели в Стара Загора, съчетаващ едновременно отлична локация, уникално обзавеждане, множество удобства и перфектно обслужване. Именно за това е отличен с грамоти за:

 • Най-добър Бутиков Хотел на Бългатия за 2017 – 2018 г.
 • Най-добър Бутиков Хотел на Балканите за 2018 – 2019 г.
 • Най-добър Четиризвезден Градски Хотел на 2019 г.

Някои от забележителности и развлечения Сатара Загора, които си заслужава да бъдат посетени, докато гостувате в хотел “Бест Бутик” са:

 • Регионален Исторически Музей Стара Загора, той е сред най-старите музеи в България и сред големите в Европа. В него се съхраняват над 120 000 паметника на културата.
 • Античен форум Августа Траяна, форумът на античния римски град Августа Траяна е археологически обект в централната част на Стара Загора. Разкрит е след строителни работи в района на Съдебната палата в града. Античният форумен комплекс е едно от най-монументалните съоръжения в римския град Августа Траяна.
 • Държавна Опера Стара Загора. Старозагорската опера предлага богат репертоар от класически заглавия, опера за деца и симфонични концерти.
 • Паметник “Бранителите на Стара Загора” (Самарското Знаме). Паметникът в включен в списъка на Стоте национални туристически обекта на Българския туристически съюз. Високият 50-метров монумент наподобява развято знаме, а в основите му е костницата на загиналите. Скулптурната композиция от шестима опълченци и руски офицер символизира 6-те български дружини, които за първи път влизат в бой под командването на руските офицери.
 • Парк “Аязмото” (“Митрополит Методий Кусев”), паркът е разположен на 3200 декара площ и е един от най-големите и красивите в страната. В Аязмото се срещат голямо разнообразие на растителни и животински видове. Това е прекрасно място за разходки и отдих с многобройни пейки и беседки.
 • Зоологическа градина, тя също е разположена в парк “Аязмото” и в нея се отглеждат около 400 екземпляра от приблизително 80 вида бозайници, птици и земноводни.
 • Музей на бирата “Светът на Загорка”, единственият музей на бирата в България. Музеят на пивоварна Загорка разполага с различни автентични експонати, свързани с историята на производството на старозагорската бира. Обиколката в музея включва и посещение на дегустационната зала, където може да опитате жива бира „Загорка”. (*Преди да посетите музея е необходимо да направите предварителна резервация.)
Call Now Button